19 Αυγ 2017

Πρώτα σου επιτίθενται, μετά σε λοιδωρούν, μετά σε αγνοούν και στο τέλος τους νικάς

Ποιοι είναι στην πραγματικότητα οι αληθινοί συμμορίτες, αυτοί της δραχμής ή αυτοί του ευρώ; Ιδού οι απορία που δε θέλει και πολύ μυαλό για να απαντηθεί. Οι πραγματικές συμμορίες είναι αυτές που διαμοιράζονται, ασκούν και ελέγχουν την εξουσία, απολαμβάνουν τα οφέλη της με πλούτο και καλοπέραση και αδιαφορούν για τους υπόλοιπους που υποφέρουν. Κατά συνέπεια, μία είναι η εγκληματική συμμορία σήμερα. Η «συμμορία του ευρώ».

Πολιτικοί, πολιτικάντηδες εραστές της καρέκλας, επιχειρηματίες-αεριτζήδες, δημοσιογράφοι-γενίτσαροι, τηλεπερσόνες της πλάκας, του κούφιου λούστρου, διάφορα δημόσια προσώπατα αναντάμ παπαντάμ, όλοι τους, ή σχεδόν όλοι τους λάθρα βιώνοντες με παχυλές αμοιβές και θαλασσοδάνεια, πατούν επί ανθρώπινων πτωμάτων και του κεντρικού πτώματος που λέγεται ελληνική οικονομία. Αυτοί και οι ορντινάτσες τους συνεχίζουν να υπηρετούν τυφλά ή ημίτυφλα τον αφέντη που μας έριξε στα Τάρταρα, επέβαλλε μια νέα κατοχή και οχτώ χρόνια τώρα μας μαστιγώνει αλύπητα χωρίς έλεος. Στον Γερμανό κατακτητή με όπλο το νόμισμα-δολοφόνο, το ευρώ και τις τράπεζες.

Αποκαλούν εμάς συμμορία της δραχμής ! Ποιοι, οι  συμμορίτες του ευρώ που  ύστερα από τα εγκλήματά του αφέντη και τα δικά τους εδώ και  οχτώ ολόκληρα χρόνια σε βάρος της χώρας, θα έπρεπε να κρύβονται ή έστω να είναι πιο προσεκτικοί.

Ορισμένοι τέτοιοι ακραίοι συμμορίτες φτάνουν στο σημείο να ζητούν ακόμα και ποινικές ευθύνες και διώξεις κατά των υποστηρικτών της άποψης για τη μετάβαση στο εθνικό νόμισμα. Είναι τόσο μεγάλο το θράσος τους που σε μια χώρα υποτίθεται δημοκρατική, προτείνουν το διωγμό της άποψης. Δεν τους αρκεί που μονοπωλούν φασιστοειδώς όλα σχεδόν τα καθυποταγμένα και βουτηγμένα στα χρέη ΜΜΕ, (που χρηματοδοτούνται από την υπερφορολόγηση όλων μας), αλλά κουνούν απειλητικά το δάχτυλο προς τη διαφορετική άποψη, ωσάν να καλούν τους «χωροφύλακες» να μας συλλάβουν.

Υπάρχουν πολλά τέτοια απειλητικά κείμενα και ακούγονται πολλά παρόμοια στα ΜΜΕ όταν κάπου ακουγόταν κάποια φωνής της λογικής κατά της ορατής δια γυμνού οφθαλμού ευρωκόλασης. Η συμμορία του ευρώ επιλύει το πρόβλημα ακόμα πιο αποτελεσματικά. Απαγορεύει εντελώς τις συζητήσεις για το δίλημμα ευρώ ή δραχμή. Άκρα του τάφου σιωπή. Ούτε δημοσκοπήσεις, ούτε συζητήσεις για το επίμαχο ζήτημα για να έχουν και το κεφάλι τους ήσυχο. Και επιμένει στις απειλές κατά των υποστηρικ΄των της δραχμής και στον αέναο μονόλογο υπέρ του δουλοκτητικού ευρώ.

Αλλά όσο και να κρύβουν το πρόβλημα οι νεο-Γερμανοτσολιάδες κάτω απο το χαλί, τόσο η σκόνη της αντίστασης θα μεγαλώνει, ώσπου να γίνει βουνό από λάσπη που θα τους καταπιεί. Οι εξουσιαστές πρώτα σου επιτίθενται, μετά σε λοιδωρούν,μετά σε φιμώνουν και στο τέλος τους νικάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου