4 Μαρ 2017

Υπάρχουν πολιτικοί που μπορεί να εμπιστευτούμε την μετάβαση στη δραχμή ;

Κατά την κρίσιμη περίοδο της μετάβαση στο εθνικό μας νόμισμα, στο τιμόνι της χώρας πρέπει να αναλάβουν άξιοι και έντιμοι κυβερνήτες που είναι αμόλυντοι από την Μνημονιακή εμπλοκή, έχουν μελετήσει και εκπονήσει ένα σωστό πρόγραμμα επιστροφής στο εθνικό νόμισμα, έχουν έντιμο πρότερο βίο, διαθέτουν διαχειριστικές δεξιότητες, αποτελεσματικότητα, αναπτυξιακό όραμα, με θέληση να πατάξουν την διαφθορά, την σπατάλη, την φοροδιαφυγή, στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια.Έμπειρα
και έντιμα στελέχη με επιστημοσύνη, εντιμότητα και κοινό νού, οι οποίοι θα έχουν το σφρίγος, τις δεξιότητες και την αυθύπαρκτη πολιτική ικανότητα για να διαπραγματευτούν αποτελεσματικά με τους διεθνείς δανειστές. Πολιτικοί και τεχνοκράτες που γνωρίζουν ότι η έκδοση χρήματος από το Χολαργό πρέπει να γίνεται με μέτρο και φειδώ και να κατευθύνεται  σε αναπτυξιακά μέτρα και κοινωνικές παροχές και όχι σε απαιτήσεις συντεχνιών και πολιτικών συναλλαγών.
Ικανοί και νοικοκυραίοι πολιτικοί που θα στοχεύουν με μεθοδικότητα στην καταπολέμηση της ανεργίας και στην σταδιακή βελτίωση των εισοδημάτων, όταν η οικονομία αρχίσει να ανακάμπτει, αφού αποκτήσει την ανταγωνιστικότητά της. Γνωρίζοντας και προειδοποιώντας τον ελληνικό λαό πως η  επιστροφή στην δραχμή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, αλλά ότι αυτός είναι ο μόνος δρόμος  της ελπίδας για έξοδο από την τραγωδία που βιώνουμε σήμερα.
Άξιοι ηγέτες με πλούσιο βιογραφικό, καθαρό «πόθεν έσχες» που θα πείσουν τον ελληνικό λαό ότι, οφείλουμε να αξιοποιήσουμε τους άφθονους παραγωγικούς μας πόρους, να δουλέψουμε σκληρά, να στραφούμε σε διεθνείς συμμαχίες, ανάλογα με τις σημερινές παγκόσμιες γεωπολιτικές ισορροπίες, να παλέψουμε για να κερδίσουμε το αύριο της χώρας μας. Η ελευθερία και η εθνική αξιοπρέπεια δεν χαρίζονται. Κερδίζονται με αγώνες και θυσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου