8 Νοε 2016

Ήττα της Wall Street,της παγκοσμιοποίησης,της Ισλαμοποίησης, της πολεμοκαπηλίας, φέρνει η νίκη Τράμπ

Παρ’ όλη τη λυσσαλέα, βρόμικη, ασύδοτη, αντιδημοκρατική, ανελέητη προπαγάνδα των παγκόσμιων συστημικών ΜΜΕ και δημοσκόπων και τη συγκέντρωση κολοσσιαίων ποσών για προεκλογική εκστρατεία, η μεγάλη ανατροπή έγινε. Η εκλεκτή του κατεστημένου που καταδυναστεύει την υφήλιο, η συνοδοιπόρος της Wall Street, του Τζώρτζ Σόρος της Goldman Sachs και ΣΙΑ, η δημιουργός του Ισλαμικού Κράτους, η φίλη της Τουρκίας, η ελεγκτέα για
απαξιωτικές πράξεις Χίλαρυ Κλίντον, έχασε πανηγυρικά.Όπως και στο Brexit, μαζί της ηττήθηκε η αγκοσμιοποίηση, η αποεθνικοποίηση, το παρασιτικό χρηματιστηριακό κεφάλαιο, ο κλεπτο-καζινο-καπιταλισμός, ,η πολεμοκαπηλία, η Ισλαμοποίηση της Ελλάδας και της Υφηλίου, η γερμανοποίηση της Ευρώπης και φυσικά η κατοχική ευρωζώνη που τώρα πια με τα νέα δεδομένα στις ΗΠΑ, κλείνει τον τραγικό της κύκλο.

Ο Ντόναλντ Τράμπ μπορεί να μην είναι Μπένυ Σάντερς που εκπροσωπεί την γνήσια και απόλυτη αντίσταση απέναντι στο φρικτό κατεστημένο της Wall Street και των αρπακτικών τραπεζιτών. Έχει ορατά ελαττώματα που μπορεί να του προσάψει κανείς. Αλλά απέναντι στη διεφθαρμένη Χίλαρυ είναι εκατό φορές καλύτερος για το μέλλον του κόσμου.  Και ειδικότερα για την Ελλάδα, είναι χίλιες φορές καλύτερος όπως θα αναλύσουμε σε άλλο μας σημείωμα.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου