15 Απρ 2015

Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση ΔΡΑΧΜΗ : Με την πολιτική των ανοικτών συνόρων για τους μετανάστες, οδηγούμαστε σε Λιβανοπόιηση και εθνολογικό αφανισμό


Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων που εγκαινίασε η Αν. Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Υπουργός  κα Τασία Χριστοδουλόπουλου, θα οδηγήσει στην έλευση 300.000 μη αφομοιώσιμων μουσουλμάνων  μεταναστών το χρόνο. Οι δουλέμποροι θα ενθυλακώσουν πάνω από 1,5 δις ευρώ, τα νοσοκομεία μας θα βουλιάξουν, τα κυκλώματα του εγκλήματος θα θεριέψουν και η Χρυσή Αυγή θα επανακάμψει δριμύτερη. Τα λεγόμενα ταξιδιωτικά έγγραφα που λέγεται ότι θα δοθούν,δεν έχουν καμιά ισχύ αν δεν εγκριθούν από την Ε.Ε. Το μεγαλύτερο μέρος των μεταναστών θα παραμείνει εγκλωβισμένο στη χώρα μας όσο βρίσκεται σε ισχύ η σύμβαση Δουβλίνο ΙΙ, αφού  όποιοι συλλαμβάνονται οπουδήποτε στην Ευρώπη, μεταφέρονται πίσω στην πρώτη χώρα εισαγωγής τους.


Αν συνεχιστεί αυτή η ροή, συνυπολογίζοντας και την υπεργεννητικότητά τους, σε δέκα χρόνια από σήμερα, οι εγκαταστημένοι εδώ μουσουλμάνοι, θα ανέρχονται  σε περισσότερους από 3,2 εκ. και σε είκοσι χρόνια σε 6,5 εκ. άτομα νεαρής κυρίως ηλικίας. Σε αυτούς, αν προστεθούν οι 2 εκ. μουσουλμάνοι που ζουν σήμερα στη χώρα, παράνομοι, ή νόμιμοι, ( μαζί με τους μουσουλμάνους της Δ.Θράκης), σε δέκα χρόνια θα ανέρχονται σε 5,3 εκ. και σε 20 χρόνια σε 9 εκ.! Θα μας έχουν δηλ. ξεπεράσει πληθυσμιακά, ενώ αρκετά πριν, θα μας έχουν υπερφαλαγγίσει πολιτικά. 

Με δεδομένη την υπογεννητικότητα της ελληνικής οικογένειας και με πολλά από τα παιδιά μας να μεταναστεύουν μαζικά στο εξωτερικό, σε 15 χρόνια από σήμερα οι «Έλληνες ιθαγενείς» δε θα ξεπερνούν τα 8 εκ. άτομα και θα είμαστε μειοψηφία στη χώρα μας.Αν αυτό δεν αλλάξει,πολύ σύντομα θα δικαιωθεί ο Οζάλ όταν έλεγε ότι, «δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες,αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους». 

Η κυρία Χριστοδουλόπουλου  συγχέει τον μαρξιστικό διεθνισμό με το διεθνισμό της παγκοσμιοποίησης του χρηματιστηριακού καπιταλισμού. Γι΄αυτό καλό θα είναι να πάει σπίτι της μαζί με τις αντιλήψεις της που είναι πιο επικίνδυνες και από τις μνημονικέ πολιτικές. Ο κ. Αβραμόπουλος, ο Έλληνας αρμόδιος Ευρωπαίος Επίτροπος, εκτός από διαπιστώσεις,, οφείλει να δράσει και να προστατεύσει τη χώρα του από την ολοκάθαρα  διαφαινόμενη εθνολογική της αλλοίωση, τη Λιβανοποίηση και καταστροφή της,.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου