5 Αυγ 2014

Η Αργεντινή αγωνίζεται και αναπτύσσεται και η Ελλάδα παραδίδεται και πτωχεύει

Αργεντινή, Ελλάδα συγκρίσεις, πέσος, δολάριο, ευρώ, δραχμή ΔΝΤ, Τρόϊκα
Ο Αργεντίνικος λαός με την επιτυχημένη μάχη που δίνει ενάντια στους γύπες των αγορών δίνει το σωστό παράδειγμα στον ελληνικό λαό, αναδεικνύοντας και σήμερα την πανάρχαια αρχή ότι, η εθνική ανεξαρτησία, η ελευθερία και η προκοπή δε χαρίζονται αλλά κερδίζονται.
 Η Αργεντινή χρεοκόπησε μέσα στη ζώνη του ισχυρού δολαρίου, του ΔΝΤ και των αγορών. Μετά την αποδέσμευσή της από αυτά από το 2002 και ειδικότερα από το 2005 και μετά, αναπτύσσεται αλματωδώς, έχει υπερπολλαπλασιάσει τις εξαγωγές της, έχει μειώσει ριζικά την ανεργία και τη φτώχεια, αποπληρώνει κανονικά τα χρέη της όπως έχει συμφωνήσει ύστερα από το αρχικό τους κούρεμα, έχει συμπιέσει και σχεδόν εξαφανίσει τα ελλείμματά της, έχει τη συμπαράσταση πολιτική και οικονομική πολλών νοτιοαμερικάνικων χωρών και έχει στραφεί σε συμφωνίες δανεισμού και αναπτυξιακών προγραμμάτων με την Κίνα και τη Ρωσία.

 Όσα γράφουν και λένε οι εδώ Γερμανοτσολιάδες των καναλιών για την Αργεντινή είναι χοντρά ψέματα. Απτή απόδειξη ότι η Αργεντινή πορεύεται πολύ καλύτερα από πριν, είναι το γεγονός ότι, ο Αργεντίνικος λαός των 45 εκ. ατόμων, υπερψηφίζει σε όλες τις συνεχόμενες και απόλυτα δημοκρατικές εκλογές την πολιτική που εφαρμόζουν οι Κίρτσνερ, παρ’ όλες τις υπονομεύσεις από το εξωτερικό και εσωτερικό της χώρας.
 Η Ελλάδα χρεοκόπησε μέσα στο ευρώ και με τις πολιτικές της Τρόικα συνεχίζεται η κατολίσθηση της οικονομίας της, η απέραντη φτωχοποίησή της. Η Ελλάδα έχει πτωχεύσει και όχι η Αργεντινή. Η Αργεντινή αγωνίζεται και αναπτύσσεται και η Ελλάδα παραδίδεται και πτωχεύει. Για αυτό και τα στελέχη της Ελληνικής Δημοκρατικής Κίνησης ΔΡΑΧΜΗ αισθάνοντανται δικαιωμένοι αφού ήμασταν οι πρώτοι που λέγαμε και επιμέναμε να λέμε «μακάρι να γινόμαστε Αργεντινή».Καθαρά και ξάστερα, χωρίς ήξεις αφίξεις, η μόνη απαλλαγή από τη σύγχρονη ελληνική τραγωδία είναι η έξοδος από το ευρώ, το κούρεμα και αναδιάρθρωση του χρέους, με υποτίμηση της νέας δραχμής και μια σειρά από μέτρα που έχουμε διεξοδικά και αναλυτικά περιγράψει.
- See more at: http://www.drachmi5.gr/anakoinoseis/i-argentini-agonizetai-kai-anaptyssetai-kai-i-ellada-paradidetai-kai-ptoheyei#sthash.hfRHLWhJ.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου