15 Ιουλ 2014

Η μαζική εισροή μουσουλμάνων μεταναστών οδηγεί τη χώρα σε Λιβανοποίηση



Σύμφωνα με εκτιμήσεις, του ΟΗΕ, και άλλων διεθνών φορέων, οι αλλοεθνείς μετανάστες στην Ελλάδα με κυρίαρχο το μουσουλμανικό στοιχείο, θα  ανέρχονται σε 3,5 εκ. άτομα, το έτος 2015, έναντι συνολικού πληθυσμού 13,5 εκατομμυρίων. Ήδη η χώρα μας έχει το υψηλότερο ποσοστό μεταναστών στην Ευρώπη, με εξαίρεση το λιλιπούτειο Λουξεμβούργο. Αν συνεχιστεί ο ρυθμός αύξησής τους, σε δεκαπέντε, είκοσι, το αργότερο σε τριάντα χρόνια, θα  έχουν υπερβεί σε αριθμητικά μεγέθη τον ελληνογενή πληθυσμό, αν μάλιστα ληφθεί υπόψη η υπεργεννητικότητά τους, η ανησυχητική υπογεννητικότητα των Ελληνίδων και η μαζική φυγή των νέων μας στο εξωτερικό λόγω της τρέχουσας οικονομικής κρίσης.


Χωρίς να αμφισβητείται η σημασία και συμβολή  των μεταναστών  στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας, δεν μπορεί να μην προκαλεί σοβαρό προβληματισμό και ανησυχία, η διαφαινόμενη αλλοίωση της εθνολογικής βάσης και συνοχής της. Το κύριο πρόβλημα προέρχεται από τη μαζική εισβολή μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, οι οποίοι λόγω της θρησκευτικής τους ιδιαιτερότητας πουθενά στον κόσμο δεν ήταν και δεν είναι αφομοιώσιμοι με τους γηγενείς πληθυσμούς. Και αυτό σημειώνεται με τον οφειλόμενο σεβασμό στη μουσουλμανική θρησκεία όπως σε όλες τις θρησκείες,

Στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Αυστραλία, χώρες δηλ. που γεννήθηκαν και αναπτύχθηκαν μέσα από την έλευση μεταναστών, διατηρήθηκε η υπεροχή του αγγλοσαξονικού στοιχείου με  εθνολογική ποσόστωση της εισροής μεταναστών από διάφορες χώρες. Αυτό σημαίνει ότι, κεντρικά αποφασιζόταν πως  για το διάστημα της επόμενης εικοσαετίας, θα επιτρεπόταν η υποδοχή συγκεκριμένου αριθμού μεταναστών από  διάφορες χώρες όπως η Ιταλία, η Ελλάδα, η Ισπανία, κτλ.

Η παράνομη μετανάστευση, ήταν και είναι ακόμα σήμερα αυστηρά ελεγχόμενη, με βασική κύρωση την επαναπροώθηση στις χώρες αποστολής όποιων λαθρομεταναστών συλλαμβάνουν οι αρχές. Βέβαια, πάντοτε υπήρχαν άτομα που διέφευγαν και κατάφερναν να εισέλθουν και να παραμείνουν τελικά στη χώρα που επιθυμούσαν, αλλά η κατάσταση ήταν και παραμένει ελεγχόμενη.

Παράλληλα, λειτουργούσαν και λειτουργούν εκτεταμένα προγράμματα εθνολογικής και κοινωνικής ενσωμάτωσης, έτσι ώστε το αγγλοσαξονικό στοιχείο να παραμένει κυρίαρχο. Επιπλέον, το μεγαλύτερο μέρος των μεταναστών που εισρέει στις αγγλοσαξωνικές χώρες, δεν αποτελείται από μουσουλμάνους, αλλά από Χριστιανικούς αφομοιώσιμους πληθυσμούς. Στην Αυστραλία όπου η εισροή μουσουλμάνων μεταναστών υπερτερεί,, υπάρχουν μεγάλες κυβερνητικές αντιστάσεις και αποτελεσματική αποτροπή του φαινομένου.

Η πολυπολιτισμική διεθνής κοινωνία προωθείται  στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, ή κατ’ άλλους της Αμερικανοποίησης της υφηλίου. Είναι αποδεκτή στις ΗΠΑ και στην Αγγλία,  όπου το αγγλοσαξονικό στοιχείο παραμένει κυρίαρχο. Στην υπόλοιπη περιφέρεια της γης, τα πράγματα εξελίσσονται διαφορετικά και τελικά μπορεί να οδηγούν στην εξαφάνιση των εθνών-κρατών. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση κρύβουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί. Χώρες όπως η Γερμανία και η Γαλλία είναι πολύ μεγάλες πληθυσμιακά για να ανησυχούν από τώρα για ριζική εθνολογική αλλοίωση στην περίπτωσή τους.

Η Ελλάδα όμως αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση. Είναι η κύρια πύλη εισόδου του 90% των μουσουλμάνων μεταναστών, τους οποίους η Ευρωπαϊκή Frontex απλώς καταγράφει στα σύνορά μας με τη «σύμμαχο» Τουρκία. Όπως είναι γνωστό, σύμφωνα με την «πονηρή» σύμβαση του Δουβλίνου ΙΙ, εφ’ όσον ένας παράνομος μετανάστης καταγραφεί στη χώρα εισόδου, αν συλληφθεί οπουδήποτε αλλού, επιστρέφει αναγκαστικά στην πρώτη.

Το κεντρικό και  αγωνιώδες ερώτημα, εδώ στα καθ’ ημάς, είναι αν έχει γίνει αντιληπτό πως η μαζική εισροή μουσουλμάνων μεταναστών, εφ΄ όσον δεν αναστραφεί, θα  οδηγήσει σε Λιβανοποίηση της χώρας και μετατροπή της σε χώρο. Ο χώρος αυτός, απλώς θα έχει την ονομασία Ελλάδα και δε θα έχει καμιά σχέση με την ιστορική και εθνολογική της διαδρομή.


Στο όχι πολύ μακρινό μέλλον, ο Ελληνισμός θα αποτελεί αντικείμενο ιστορικής μελέτης και μόνο. Στη χώρα όπου η ελληνική γλώσσα ομιλείται έστω με παραφράσεις και διαφοροποιήσεις, λόγω και των αναπόφευκτων προσμίξεων από την αρχαιότητα έως σήμερα, θα εξαφανιστεί. Από ζωντανή γλώσσα και εκφραστής ενός σπουδαίου πολιτισμού, θα μετατραπεί σε νεκρή γλώσσα. Και το περίφημο πατριωτικό άσμα «η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει», δε θα ισχύει πια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου