16 Ιουλ 2014

Γερμανοτσολιάδες και Γερμανοτσολιαδάκια - τσογλανάκια


Η επέλαση της γερμανικής κυριαρχίας στην Ευρώπη και ειδικότερα στις χώρες του νότου με κύριο όχημα τον έλεγχο του νομίσματος, του ευρώ, διευκολύνθηκε  από την οικονομική και ηθική παρακμή που κυριαρχεί. Η διόγκωση της παρασιτικής οικονομίας, της πολιτικής πατρονείας, της  κακοδιοίκησης και διαφθοράς, δημιούργησε, κλίμα ωχαδερφισμού, ραστώνης,ήσσονος προσπάθειας και βολέματος. Κάτι σαν την εποχή της άλωσης του Βυζαντίου. 

Στις ανοιχτές αυτές πύλες, βρήκε πρόσφορο έδαφος εισβολής το χρηματιστηριακό κεφάλαιο του καζινο-καπιταλισμού, που διευκολύνεται όπου υπάρχει ένας αδύνατος κρίκος της αλυσίδας. Και οι Γερμανοί βρήκαν τον τρόπο να τρυπώσουν εδώ και να επιβάλλουν την επικυριαρχία τους, ελέγχοντας τις τράπεζες και
μέσω αυτών τα μέσα μάζικής επικοινωνίας που εγκαθιστούν "τσιπάκια " ελέγχου εγκεφάλων ή ανεγκεφάλων. Στο θεάρεστο έργο τους, βρήκαν στο πλευρό τους τα πρόθυμα δουλικά, τους Γερμανοτσολιάδες, που ήταν πάντα εδώ. Και όταν λέμε Γερμανοτσολιάδες δεν αναφερόμαστε στα εκλεγμένα όργανα της "Πολιτείας", αλλά σ' αυτούς που βρίσκονται πίσω από το παραβάν και κινούν τα νήματα. Και σέρνουν μαζί τους τα Γερμανοτσολιαδάκια-τσογλανάκια που συμπεριφέρονται σαν μικρά γνήσια δουλικά που υπηρετούν τα αφεντικά. Και όπως όλα τα ασήμαντα τσογλανάκια έχουν το θράσος να βγάζουν γλώσσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου