22 Φεβ 2014

Το Φαρμακονήσι και οι λύσεις για το φαρμάκι της λαθρομετανάστευσης


Μέσα στην τραγωδία του κατήφορου της φτώχειας και δυστυχίας που βιώνουμε, είχε  λησμονηθεί το μείζων ζήτημα των λαθρομεταναστών που συνεχίζουν να εισβάλλουν από τα ανατολικά σύνορα. Η τελευταία τραγωδία στο Φαρμακονήσι για την οποία κανένας δεν μπορεί να επιχαίρει, έφερε ξανά το θέμα στην επικαιρότητα. Ως συνήθως, διέρρηξαν τα ιμάτιά τους οι γνωστοί  χρυσοκάνθαροι «φιλάνθρωποι» των διάφορων ΜΚΟ, πολλοί από τους οποίους ανήκουν στην αρμοδιότητα του Εισαγγελέα.


Το δυσάρεστο είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, θυμήθηκε τον παλιό του εαυτό και ξιφούλκησε ανάλογα. Μας έδωσε άλλο ένα δείγμα για την καταστροφική πολιτική των ανοικτών συνόρων που προτίθεται να εφαρμόσει όταν αναλάβει- και σύντομα όπως φαίνεται- το κυβερνητικό πηδάλιο. Ήδη, στην πτωχή πλην έντιμον Ελλάδα, κατοικούν περίπου 2 εκ. μουσουλμάνοι νόμιμοι και κυρίως παράνομοι. Με τους ρυθμούς εισβολής τους και το γεγονός ότι γεννούν πέντε παιδιά ανά γυναίκα, έναντι ενός της Ελληνίδας μητέρας, σε συνδυασμό με τη μαζική φυγή των δικών μας παιδιών, σε 20-30 χρόνια θα μας έχουν φτάσει ή και υπερκεράσει πληθυσμιακά. Το τι θα ακολουθήσει είναι γνωστό. Το έχουμε δει στο Λίβανο, στη Βοσνία, στην Κύπρο και αλλού. Από χώρα θα γίνουμε χώρος. Μαλλιά κουβάρια, με μπόλικη Χρυσή Αυγή, τραμπουκισμούς και αιματοκύλισμα, με σαρία και μπούργκα που πολύ θα ταιριάζει στις ΣΥΡΥΖΑίες φίλες μου. Γιατί στο τέλος φυσικά οι μουσουλμάνοι θα επικρατήσουν αφού θα είναι και περισσότεροι.

Για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος χωρίς τραγωδίες τύπου Φαρμακονησίου, υπάρχουν τέσσερις πρωτότυπες και αποτελεσματικές προτάσεις. Η πρώτη προϋποθέτει ότι, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα επιβάλλει στην Τουρκία -και μπορεί να το κάνει- την υποχρέωση να υπογράψει το Δουβλίνο ΙΙ, δηλ. να δέχεται πίσω όσους παράνομους μετανάστες έχουν προωθηθεί από εκεί, όπως ακριβώς μας επέβαλλε να κάνουμε και εμείς. Η δεύτερη, αφορά την χωρίς έλεος εξόντωση των δουλεμπόρων και των άθλιων συνεργατών τους, με τη δημιουργία διεθνούς αστυνομικής δύναμης στα πρότυπα της διεθνούς δίωξης ναρκωτικών. Η τέταρτη συνδέεται με την επιλεκτική εισροή συγκεκριμένου αριθμού αφομοιώσιμων μεταναστών. Και η τέταρτη και πιο σημαντική, αφορά την απαγόρευση εξαγωγής συναλλάγματος από τους παράνομους μετανάστες, σε αντίθετη με τους νόμιμους που θα μπορούν να στέλνουν εμβάσματα στους δικούς τους όπως και οι Έλληνες πολίτες. Αλλά δυστυχώς για εμάς, αυτές οι αποτελεσματικές και ανώδυνες λύσεις, δεν εισακούονται από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Και κυρίως δεν είναι επιτρεπτές από τη σπουδαία, την καλή μας την ευρωζώνη. Να τη χαιρόμαστε λοιπόν. Ινσαλά.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου