27 Μαρ 2012

Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είναι και πάλι εδώ

 

Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ο ιστορικός φορέας στήριξης των ελληνικών προϊόντων είναι και πάλι ε εδώ σήμερα, σε μια εποχή που η ελληνική κοινωνία και οικονομία έχουν όσο ποτέ άλλοτε την ανάγκη παρόμοιων σοβαρών παρεμβάσεων. Στελέχη που είχαν συλλάβει την ιδέα και την υλοποίηση των πολύπλευρων και ισχυρών δράσεών του  από τα μέσα της δεκαετίας του 1980, αναλαμβάνουν συστηματικές πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της ελληνικής παραγωγής και καταναλωτικής συνείδησης.

Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ως μη κερδοσκοπική εταιρεία, σε συνδυασμό με το συλλογικό φορέα «Σύνδεσμος Προώθησης Ελληνικών Προϊόντων», καλεί ενεργούς πολίτες, φορείς, ιδιωτικούς  και δημόσιους, συλλόγους, ενώσεις, επιμελητήρια, Ιδρύματα, Δήμους, Περιφέρειες, εγχώριους παραγωγούς, επιχειρηματίες, επαγγελματίες, καλλιτέχνες, φοιτητές, καταναλωτές, απλούς και επώνυμους πολίτες, να εγγραφούν μέλη και να συμπορευθούν με τους σκοπούς του για τη στήριξη και προβολή των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών, των τεχνών, της πολιτιστικής μας κληρονομιάς,  ως υποστηρικτική παρέμβαση και όχι ως στοιχείο αθέμιτου ανταγωνισμού έναντι άλλων χωρών και πρωτίστως της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ  επιμένει στην αλληλεγγύη και συνοχή των γηγενών και απανταχού Ελλήνων, των φίλων του Ελληνισμού χωρίς εθνικιστικές υπερβολές μέσα στα πλαίσια της ισόρροπης ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Ο φορέας, επιδιώκει το συντονισμό όλης της Ομογένειας, απλών, επωνύμων Ελλήνων και φίλων της χώρας, όπως ο Ζισκάρ ντ’ Εσταίν, ο Τομ Χάνκς, κ.ά., καθώς και διάφορων φορέων και ιδρυμάτων,  για ενέργειες σχετικές με τους σκοπούς του. Προωθεί την προβολή της χώρας ως επενδυτικού και τουριστικού, προορισμού, ως παραγωγού προϊόντων και υπηρεσιών, ως φορέα παγκόσμιας πολιτιστικής και πνευματικής κληρονομιάς. Μεταξύ άλλων, προγραμματίζει καμπάνιες για τη στήριξη των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών, τη δημιουργία ειδικού μητρώου ελληνικών επιχειρήσεων, την πιστοποίηση ποιότητάς τους, τη διενέργεια και ενίσχυση εκθέσεων, την έντυπη και ηλεκτρονική ενημέρωση για συναφή θέματα και γενικότερα, την ενίσχυση της ελληνικής ιστορικής κοινωνικής και οικονομικής ταυτότητας, συνοχής και αλληλεγγύης.

 Βερανζέρου 31 Αθήνα Τ.Κ. 10432
 Τηλ . : 210 5225800, Fax: 210 5249990, e-mail : melos@oepimenonellinika.org

www.oepimenonellinika.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου